Медитация: Огледала

Потопете се в света на енергията, следвайки всички свои отражения и паралелни вероятности...

Отпуснете се удобно. Освободете се от дневните си грижи. Започнете да дишате леко и свободно. И си позволете да се отпускате, докато светлините избледняват зад клепачите, и се понесете в състояние, отдадени единствено и само на музиката. Позволете на всички честоти да проникнат през невронната мрежа до всички кътчета на мозъка и тялото. Усетете тази енергия като топла завивка, която ви кара да се отпускате все по-надълбоко в себе си.

Във вас са всички честоти, които са като парчета от счупено огледало и всяко парче отразява определен аспект, определен цвят от вас като същност. Някои отражения може да си приличат, други да изглеждат различни, но всички са отражения от общия диапазон на цялото. В момента сте като Всичко, което е, отразяващо и преживяващо себе си по всякакви начини, от всички гледни точки, чрез всички преживявания.

Погледнете в блестящите светлини на огледалата, чрез всички отражения. Отразявате Вселената и когиталността през всички успоредни проявления и реалности, през всички различни модели в структурата на самото Съществуване. Но един е пътят, който ще поемете и изберете. Оставете състоянието да ви води през различните променливи на безкрайни вероятности. Безкрайни отражения, които отговарят на избора от преживявания, които да изследвате. Това е огледало, което осветява и разкрива повече от това, което сте. Потърсете своето отражение в множеството отражения на всички парченца огледало. С всяко ново парче, с всяко ново раздробяване се разгръщате и разгръщате, и разгръщате до все повече блестящи отражения, до нови честоти на мисълта, до повече врати, които можете да затворите, но и до повече възможности, в които да изявите себе си по най-различни начини. Безкрайни възможности за избор от преживявания, безкрайни възможности да бъдете и съществувате. Те са ваши, вътре във вас, това сте вие, съдържащи огледалото, в което отразявате себе си. Всичко е честотни вибрации на мисълта, резултат от отражението на това, че вие сте избрали да се проявите и съществувате. Всяко отражение познава себе си чрез вас. Единството е всичко, и в това Единство, във Всичко, което е, осъзнавате себе си. И всяко отражението познава себе си, защото вижда другото, съзнавайки единството. Без идея за другото не съществува и идеята за собственото аз. Усетете това все повече и повече, щом виждате отраженията на своята цялост. Слейте се с лицата и очите, с енергията и честотите на всяко парченце, което срещате, докато се взирате в него даже и за миг. Това са отражения, които отразяват вас в залата с огледала. Виждате и разглеждате всяко отражение от всички възможни ъгли. Вижте простиращите се до безкрайност различни гледни точки, във всички различни парчета огледало, във всички отражения, отразяващи парчета огледало на безкрайността, което отразява вас. Но тези отражения си имат отражения отново и отново, по всевъзможни начини, по които можете да преживеете избора кои сте, как сте и какво сте. Навсякъде и всичко в тези отражения е ваша версия. Човешка или не, земна или не, близка и далечна, приета и неизвестна – всичко е отражение на избора, за да ви разкрие по-ясно. Така изразявате себе си по многообразни начини, които също изразяват себе си чрез всички отражения, които създавате в своите преживявания. Това е версия на собствена реалност, в собствена вселена, мултивселена, преживяваща безкрайно себе си в съизмеримост с вечността.

В разглеждането на парченца честоти, трептите и вибрирате с всеки и всичко, взаимодействате, оформяте портали и защити, съдържате и служите на всички отражения. Така изследвате и себе си и всичко, което пожелаете да дадете, се отразява към вас по начина, по който сте го дали, по начина, по който желаете да се изследвате, да преживявате – със радост и възторг, с любов и страст, с творене и промяна. Това е, от което сте направени – самоотражение, самоосъзнаване и преживяване – честотното трептене на Избора, приет и пожелан от вас. Изживейте тези общи честоти на всички отражения напълно – това е смисъла на всичко, което правите – да бъдете себе си, като изследвате всички свои отражения все по-пълноценно. Изследвайки тях, допълвате себе си. Затова се отдайте на всеки и всичко, без страх или колебание. Всичко, което ще откриете, е нещо, което отразява избора, който сте. Не съществува пропиляна, пропусната или загубена информация, няма пропиляно преживяване или време, няма необозримо или невъзможно пространство. Вие сте всичко, то е във вас и ви изпълва. Съдържате всичко и то съдържа вас. Всички парченца огледало, чрез фокусиран избор създават отражения по свой образ и подобие, като самото отражение се явява отражение на отраженията, които твори. И всяко е цялото, и всеки е всичко, а Цялото – във всеки и всичко…

Позволете на всичко да прояви себе си, за да чувствате страстта от Пътя да преживявате всички взаимовръзки на всички проявления на Избора, който сте. Разпознайте себе си като добавите всяка енергия към своята честотна възбуда, за да продължите своето разгръщане.

Най-трудно е да бъдеш някой, който не си. А вие сте Всичко, което Е. Отдайте се на трептенето на Творението, което сте избрали. Така разгръщате себе си натам, накъдето желаете, вярвате и намирате преживяването на себе си като Всичко, което Е с радост и любов. Вие сте и Пътят и Източникът и Животът и щом съществувате, имате право да преживявате всеки и всичко.

Поемете дълбоко въздух и приемете тази истина за своя, за да я проявите в себе си като безкрайна честота от възможности. Поемете дълбоко дъх и го изпуснете. Поемете още веднъж дълбоко дъх и го задръжте, като кристализирате тази идея във вас, а след това се отпуснете в реалността, за да я преживеете. Като отражение на светлината сте отражение на съществуването. Съществувате, за да отразите и отразявате, за да съществува Всичко, което Е.

Вдишайте това състояние на благодарност и признателност, че съществувате. Познайте Всичко, което Е, за да сте себе си. Позволете на живота да ви обогати с любов, с безусловна любов. Защото вие сте Всичко, което Е… Добре дошли у дома… Когато сте готови, отворете очи.

2 коментара за “Медитация: Огледала”

 1. Томе Колевски

  Академијата на КОГИТАЛНОСТА е учење односно скриеното знаење за вистинската врска со БОГ ЕНЕРГИЈАТА кое од постанокот на човештвото и световите до денес и престојаштото идно време и пространство, знаење за кое е невозможно некој да е прекрати таа врска на ЦЕЛОТО-БЕСМРТНИОТ ЖИВ ВЕЧЕН УМ,во кое сме заборавиле дека НИЕ сме ИСТОЧНИЦИ СО БОЖЈИОТ ВЕЧЕН ОГАН ВО НАС,СО ТВОРЕЧКА СВЕТЛИНА КОЈА НИКОГАШ НЕ СЕ ГАСНИ ПОТИСНАТА ОД ТЕМНИНАТА,НИЕ ЛУЈЃЕТО СМЕ ДЕЦАТА НА СВЕТЛИНАТА ОДНОСНО ТВОРЦИТЕ НА БОГ и мојќни секогаш да го разгориме тој оган во нас.
  КОГИТАЛНОСТА Е -СУМ учењето за нашата внатрешност и мудрост како да е извадиме од нас.
  Поклон и благодарност.

 2. Томе Колевски

  Една вечер медитирав и откако влегов во лиденот АНК,си пожелив да излезам од телото,најпрво си пожелав и ја раширив целата сила на мојот дух во центарот на сознанието ми и почнав со целата сила во сите правци да излегувам,односно духот внатрешен со максимална сила го терав да излези од темнината,многу обиди направив но ништо од тоа.Си легнав одма но пак размислував од медитацијата и повторно даваф усилија на внатрешниот ми дух да излези и едно време како да сум заспал и почнав да чуствувам како духот ми се одделува од телото со голема сила вејќе левата стран од телото на духот имав трпка на дерење на кожата на живо и морници на таастрана каде се одлепуваше од телото и наеднаш се кренав горепрема таванот полетав,и си помислив дека силно ќе се удрам во таванот но ги пушти рацете и се запрев горе кај таванот.Си го видов целото духовно тело голо и се погледав низ прозорецот за да излезам но веднаш ми текна и си спомнав ова ми е први пат излегување од телото да не сеизгубам и си помислив дека најдобро ќе биди прво да прашам кој имаат искуство и да се вратам во телото за нареден пат да бидам потготвен ,потоа слегов на кревет и посматрав низ прозорецот.
  После се пробудив,интересно што све памтев како во живо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още статии

Упражнения

Медитации

МАГАЗИН