Обновление – сливане с енергийната същност

Застанете на крачка срещу стол или кресло, където ще  създавате образ на енергийната си същност. Затваряте очи, отпускате се и сътворявате енергийния образ на промененото си тяло – това е тяло, което не боледува, винаги е жизнено и младо, всичките му органи работят в уникална хармония помежду си. Хармонията на Вселената. Сътворявате образа на тази ваша енергийна същност, като виждате как на стола или креслото срещу вас е новото състояние, новата обвивка на вашите клетки, мускули, органи,  кости,  кръвоносна  система, невронна мрежа. Това е светещо същество, живеещо свободно и щастливо при всякакви условия. Правите дълбоки вдишвания и издишвания, отпускате се и започвате да „сменяте“ гледната точка. Местите се ту в новото, ту в старото. По този начин в единия случай ще виждате себе си уморени, отпуснати, желаещи промяна,  а  след  това другото тяло – светещо, искрящо, излъчващо светлината на жизнеността, благородството и благодарността на новия свят. Отдавате се на процесите, които са вътре в тялото. Усещате  биенето на сърцето, тласъците на кръвта, вибрациите на клетките, като постоянно сменяте телата, за да свикнете с тяхната разлика. Все едно пълните съд от огромното езеро на информацията. Вземате кофа с вода и пълните в старата си цистерна. Капка по капка, сто трилиона пъти. Всеки път привнасяте част от информацията, изцелението, подмладяването и трансформацията на светещото същество, което всъщност сте. Докато се пренасяте в старото тяло, може да усещате честоти на страх, спазъм или болка. Дори може да ги самопредизвиквате, влизайки в него.

Сега си направете програма, с която като с фуния ще налеете всички честоти от светещото тяло в старото ви „аз“. Една безкрайна помпа от честоти, която дава старт на клетките, на всички органи, на цялото ви тяло – да е здраво, вечно младо и красиво. Продължавайте да пълните, докато старата обвивка също започне да свети. Изравнете честотите на енергийното и старото ви „аз“. Прехвърляйте се  от тяло в тяло, докато забравите кое е старото. В този момент енергията на Вселената е изравнила вибрациите ви с тези на Източника. Клетките ви са пренастроени, преминали в състоянието на светлина и любов, на благодарност към Всичко, което Е!

Всеки орган свети и трепти в новото си съществуване. Измислете изречения, думи, които ви дават ключ към това енергийно обновление и подмладяване. Повторете ги 21 пъти, докато продължавате  да сменяте телата. Сега се отделете от двете тела и вижте как те се приближават едно към друго, завъртят се и се сливат едно с друго. Процесът на трансформация в новото и светещо тяло е  вече  завършен. Влезте в този нов шлифер, усетете тръпката на това да сте свободни да излъчвате към Всичко, което Е.

Когато сте готови, отворете очи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още статии

Упражнения

Медитации

МАГАЗИН