Резултат: Табелките в нашето ежедневие – Радо, Любо

Този споделен резултат е следствие от запознаване и приложение на следните материали:

 • Ежедневните имейл съобщения с упражнението за Табелки

Табелките са стотици в рамките на един ден, това е така, ако се замисляме примерно на всеки 4-5 минути. А, ако постоянно наблюдаваме за тях, тогава стават хиляди, защото всичко е отражение – фрактална холограма. Всяко потракване по клавиатурата е табелка. Всяко наше действие – реакция – отражение. Табелките, които ни се забиват най-силно, са „кошмарите“ на сънят, който наричаме „ежедневие“. Там (където се забиват, обикновено в Д-то ни) има насъбран момент от пресичащи се несъответствия, спрямо функцията, която сме си избрали да изследваме в този миг (живот, проявление и т.н.).
В природата съществуват сладко-кисело-солено-горчиви храни, те са балансирани. Пресоляването е редно да се прави с мотива, да открием сладкото в него, което е разбулването на решението за промяна на грешките, които правим – ПОСТОЯННО. Проявлението е в грешка винаги, затова и има право (всеки има право), да трансформира гледната си точка. Глобално, идеята за трансформация (изследване, учене, наслагване и т.н.), съществува само във вселените с линейно време-пространство (където имаме придаване на една последователност от взаимосвързани мигове), ние сме в такава, избрали сме го, нека си го „посолим“. Да ви е сладко!

п.с.
Съзнателно можем да обработим (запишем, анализираме и т.н.) мъничка част от „табелките“, но когато ни остане като „мисъл-чувство“ в главата, да се следим, колкото се може по-често, и да осъзнаваме, че това е така (получаваме хиляди табелки дневно от себе си, за себе си), тогава действаме различно. Тогава се проявява отговорността. Това при положение, че сме отработили „кошмарите“ (там е добре да се подходи по-задълбочено и индивидуално), което винаги е временно състояние, след 1 година ще се появят нови боцвания по Д-тата ни. ЗК бързо се установява, след като започнем да зависим от „новото“, което става старо.

споделено от Радо Величков

Откакто бяха почнали имейлите за маркерите започнаха много по-интензивно да се появяват и това продължава и до този момент. Това ми става много интересно, защото се отклонява от идеята, че маркери имаме само на възраст, която съвпада с число на Фибоначи и ме фокусира върху идеята, че ние сами си устройваме структурата на паралелната реалност. А пък за да се придържаме към идеята за маркерите на числа на Фибоначи сигурно на тези години маркерите ще бъдат още повече

споделено от Любо Тошев

2 коментара за “Резултат: Табелките в нашето ежедневие – Радо, Любо”

 1. Диана Христова

  Да проследим табелите. Аз си следя табелите бих казала от доста време. Ако пренебрегна някоя ми се усложнява движението което правя. Мога да кажа , че някои казват – слушай вътрешния си глас!

 2. Людмила Костова

  Може би аз съм табелка , и сега създавам илюзията на свое преживяване. Зная ли , търся и откривам с любопитство в себе си “квантовите” елементи. Детето в мен има рани.
  Не съм с успешни взаимоотношения. Мисля и казвам директно това което чувствам . Понякога ставам саркастично подигравателна към себе си , а когато го правя към някой друг го губя . Дъщеря ми не желае да има контакт с мен. Остана без работа, затвори се. Не съм разбрала момента когато тя е можела да се сподели и да я чуя, да и дам сила. Има страх, липсва и вяра, остана без работа.
  Сега живее в Брюксел, изцяло се е отдала на сина си, не го изпуска. Мога ли да се поправя като родител? Изход има, всеки си е в своя път, прави своя опитност. Спирам и благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нови статии

Упражнения

Резултати

Медитации

МАГАЗИН