Продължете към съдържанието

Често задавани въпроси

за Академия Когиталност - Всичко, което Е!

Необходима ли ми е специална подготовка и знания, за да се включа към Академия Когиталност?

Единственото необходимо, за да се включите към Абонаментите, е да имате желанието за промяна и готовността да правите крачките за нейното постигане.

Как получавам достъп до модулите на Академия Когиталност?

Достъпът се получава до 24 часа след успешно плащане на избрания Абонамент, като потвърждение и информация за активирането на достъпа получавате на имейла, с който сте се регистрирали. В общия случай активирането на достъпа е до няколко часа след плащането на Абонамента. 

 

Каква е разликата между двата вида Абонамент за Академията – 6 месеца и 12 месеца? А Модул 0?

При Абонамент 6 месеца получавате достъп до 5 Модула за самообучение (продължителност 180 дни), а при Абонамент 12 месеца – 9 модула (продължителност 360 дни). Подробности за съдържанието на Модулите ще откриете тук

Модул 0 е съкратена („демо“) версия на Академията с множество съдържания и информация. Това обаче не е самообучителна, а опознавателна програма.

 

Какви са цените на Абонаментите?

Цените са както следва:

Академия 6 месеца (Модули 1-5) – 270 лв.

Академия 12 месеца (Модули 1-9) – 450 лв.

 

Има ли възможност за разсрочено (месечно) плащане и какво е то?

Да, има такава възможност. Разсроченото плащане за Академия 6 месеца е 54 лв/ месец (виж ТУК), а за Академия 12 месеца – 45 лв (виж ТУК). 

 

Къде мога да закупя Абонамент?

Абонамент можете да закупите от страницата на Абонаментите.

 

Кога започвам да получавам ежедневните имейли към обучението в Академия Когиталност?

Ежедневните имейли започват да се получават от момента на активирането на достъпа за Академията. 

 

Колко пъти на ден получават такива имейли и за какво по-точно са те?

Имейлите се получават всяка сутрин и всяка вечер на имейла, с който сте се регистрирали за Академията. Имейлите са на практика вашето ежедневно предизвикателство по пътеката на промяната, защото съдържат допълнителни упражнения и насоки по пътеката на личното развитие и промяна. Упражненията подпомагат начина на мислене за промяна, предизвикват активността на всеки участник и отварят вратите към „невидимото“ в живота.

Когато се включа към Академията, имам ли достъп до съдържанието на всички Модули или то се разкрива постепенно с напредване на времето?

Още от самото начало имате достъп до всички Модули, включени в избрания от авас Абонамент – сътветно Модули 1-5 (за Академия 6 месеца) и Модули 1-9 (за Академия 12 месеца). 

Възможно ли е след изпълнена Академия 6 месеца (Модули 1-5) да продължа обучението си в Модули 6-9 и как става това?

Да, възможно е. Когато сте завършилии първите 5 Модула, можете да заявите включване за Академия 6 месеца (част II). След направено плащане, се активира достъп до всички Модули (от 1 до 9), който е валиден за следващите 6 месеца. При това ежедневните имейли продължават оттам, докъдето сте стигнали (т.е. от Ден 181). 

 

Какви са начините на плащане на Абонаментите?

Плащането на Абонамент става по някои от следните начини:

– банков път по сметката на Когиталност ООД

– с кредитна/дебитна карта

– PayPal. 

– електронната система ePay.bg

– каса на Изипей/банкомат b-Pay

Възможно ли е да се включа само към Модули 6-9?

Самообучението на Академия Когиталност е ефективно, когато се прилага практически с постоянство и търпение всеки ден. Чрез всички материали, ежедневни имейл съобщения и сръчкване по посоката на собственото развитие всеки разбира, прилага и усвоява принципите остепенно, всеки ден. Всичко останало са следствия, от които няма смисъл, ако не се задълбае в същността. Идеята е да се реализира практическа дълготрайна промяна у човека, а не просто да се научат няколко техники и практики. По всички тези Различното, което представлява Академия Когиталност, е цялостният нов поглед върху света и отдадеността към Всичко, което Е! По всички тези причини Академията не предлага възможност за включване само в Модули 6-9, без преди това всеки учостник да е преминал през Модули 1-5!

 

Мога ли да се откажа, ако Академията не ми допадне или нямам време да работя по нея?

Възможно е. За целта можете да напишете своите съображения за отказ от Абонамента на имейл abonament@kogitalnost.com в срок до 14 календарни дни от получаването Ви на достъп до Академията. При установяване на причините се възстановява пълната внесена от Вас сума. След изтичане на 14-дневния срок сумата не се възстановява, но можете да дадете достъп до Абонамента си на свой познат, роднина, приятел.

Имаш ли още въпроси?

Напиши ги на имейл abonament@kogitalnost.com или като използваш страницата За контакт. 

ИЗЖИВЕЙ АКАДЕМИЯ КОГИТАЛНОСТ