Продължете към съдържанието

Тази страница е достъпна само за участниците в Академията!

За да се включите, можете да вземете Абонамент ето Тук.

Ако вече сте регистриран потребител, можете да влезете в страницата Моят профил.

Настоящата инструкция ви напомня как да се ориентирате лесно в съдържанията и съответните връзки (препратки) към включените в Академията книги, филми, упражнения, медитации, статии и термини.

Както вече знаете, всяка сутрин в 5,00ч. и всяка вечер в 18,00ч. на имейла, с който сте се регистрирали, получавате подсещащи съобщения за размисъл, работа, задачи и упражнения, които да осмислите, проверите и приложите на практика.

В МОДУЛ 3 ще откриете:
описание и обяснения на основните честоти на Провлението; придадено значение; честност и отдаденост; избор на посока; фрактали и повторяемост във Всичко, което Е!
– част от семинара Когиталност – Всичко, което Е!, записана специално за Модул 3
– въпроси за размисъл и усвояване на информацията в Модул 3
– онлайн библиотеката с книги: Ти-Източникът; Ти-Проявлението; Изумрудените скрижали; Холографската вселена; The Black Book; Метафизика на физиката; Деветте нива и още над 100 заглавия в библиотеката.
– аудио книгите Ти-Източникът, Ти-Проявлението; Вашата сила, поднесена на тепсия
– видеотека с над 100 филмаХолограмен свят; Бутилка на Клайн (принцип); Първичен код; Интерстелар и други
– упражнения за всеки ден
– статии в раздели научни открития, упражнения и медитации
– звуколечение с над 100 честоти за решаване на различни проблеми
– речник с обяснения на понятията в теория от когиталността
– медитации за ежедневно приложение, както и онлайн радио с 24/7 медитативна музика

rabota-ejednevno

Към този момент следва да сте си създали ритъм на ежедневните упражнения, за да ги вплетете като навик, който да изпълнявате. Защото… 
по-добре да тренираме осъзнато 89 дни и след това 89 години да сме щастливи, отколкото да тренираме живот 89 години неосъзнато, от които евентуално да се надяваме на 89 щастливи дни…

Напомняме отправните точки в тази пътека:

СУТРИН

имейл съобщението пристига в 5.00 ч.

В началото на своята работа в Академията си изградихте упражнения и ритъм. Следвайте ги по схемата, която приехте, и си пуснете сутрешната медитация (припомнете си, че е важно да задавате въпроси, за да има отговори!). А през деня наблюдавайте и записвайте – себе си и своята околна среда…

ВЕЧЕР

имейл съобщението пристига в 18.00 ч.

Вече свикнахте ли с това вечер да отделяте време, за да си “сложите кръста” с реакциите и отношението си към света през деня? Кога как се проявявате, започнахте ли да откривате зависимости в поведението си и потърсихте ли варианти за промяна? Продължавате ли да прослушвате записите си от деня? Анализът доставя ли ви удоволствие или все още има съпротиви? За да си отговорите честно, всяка вечер си пускайте и медитация.